U heeft uw eigen bedrijf, maar nog geen (vaste) klanten?

Wanneer u uw eigen bedrijf heeft, dan weet u vast ook wel dat er heel wat bij komt kijken. Het is niet altijd zo eenvoudig als het in eerste instantie wel lijkt of leek. Een van de belangrijkste zaken bij een zelfstandige zaak horen, zijn het zoeken (en houden!) van klanten. Zakelijke adressen kopen kan dan een oplossing zijn voor u. Hierbij beschikt u dan over voldoende prospects om nieuwe klanten binnen te kunnen halen voor uw bedrijf.

Wanneer u daarentegen op zoek bent naar klanten, maar die eenmalig nodig zijn bijvoorbeeld, dan is het misschien beter een zakelijk adres te huren in plaats van te kopen. Dit is goedkoper natuurlijk voor uw bedrijf. Het is dus sterk afhankelijk van hetgeen u wilt bereiken.

Waarop moet u letten bij database marketing?

Wanneer u de adressen wilt aankopen, moet u er op letten dat u bij de gegevens een afdeling en nog beter een functionaris laat vermelden, want wanneer u dit niet zou doen, dan neemt de respons af, en dit is dan nog heel drastisch. Het gevaar hierachter is dat wanneer u een bestand gebruikt, dit niet meer actueel is. Dit is natuurlijk essentieel! Het is dan ook aangeraden dat u met een onafhankelijke en ervaren listbroker aan het werk gaat!

Maak een account aan

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Klik hier voor uw proefaccount

Eindelijk

Betaalbare data

Als vernieuwende dataleverancier in een ondoorzichtige markt, zet Prospector zich in om informatie toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen.

De voordelen van werken met Prospector:

  • Lage kosten
  • Hoge datakwaliteit
  • Vind uw nieuwe klanten
  • Wekelijkse updates
  • Gemakkelijk in gebruik

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Klik hier voor uw proefaccount