Matching

Het belang van een zuiver adressenbestand

Gegevens in een adressenbestanden muteren snel. Zo kan het zijn dat een contactpersoon uit dienst gaat of een bedrijf verhuist of stopt zelfs met de betreffende inschrijfing. Dit gebeurd veel vaker dan u denkt. Het werken met een verouderd adressenbestand zorgt voor veel ergernissen en kost veel tijd. Denk hierbij aan een verkeerde adressering, tijdrovende belacties, post retouren en e-mail bounces. Met een actueel adressenbestand heeft u deze ergernissen niet meer. Het is daarom belangrijk dat uw adressenbestand te allen tijde up-to-date is.

Matching

De eerste stap in het proces is om uw bestand te matchen met onze database. Indien u alle bedrijven al heeft voorzien van een Kvk nummer, dan is dit vrij gemakkelijk. Anders heeft u bij Prospector de mogelijkheid om uw bestand te matchen en te verrijken met onze gegevens. Om dit goed uit te voeren hebben wij  uw adressenbestand van u nodig die bij voorkeur wordt aangeleverd volgens onderstaand voorbeeldbestand. U kunt het bestand hier uploaden en wij verwerken de matching dan binnen 3 werkdagen. 

Voorbeeld bestand

Rood - Noodzakelijk voor accepteren bestand
Geel - Indien adres niet in aparte velden te leveren valt
Groen -  Niet noodzakelijk, maar wel ‘nice to have’

Prijs

U betaald bij ons een eenmalige handling fee van € 295,00 en € 0,15 Euro per record-in.

Kwaliteit

Wij werken samen met de beste partijen voor het leveren van de beste kwaliteit op het gebied van matching en data verrijking. Op basis hiervan hebben wij gekozen voor een partnership met Salesfeed. Hiermee zijn we niet alleen instaat om te matchen op bedrijfsgegevens, maar ook op de domeinnamen. Dit levert de beste match resultaten in de markt. Afhankelijk van de kwaliteit van het bestand, leveren wij al gauw 70-90% positief resultaat op een match.

Upload uw bestanden hier

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Klik hier voor uw proefaccount

Eindelijk

Betaalbare data

Als vernieuwende dataleverancier in een ondoorzichtige markt, zet Prospector zich in om informatie toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen.

De voordelen van werken met Prospector:

  • Lage kosten
  • Hoge datakwaliteit
  • Vind uw nieuwe klanten
  • Wekelijkse updates
  • Gemakkelijk in gebruik

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Klik hier voor uw proefaccount