Lead generatie

Heeft u uw prospectgroep geselecteerd en heeft u of uw team te weinig tijd voor telefonische acquisitie? Wij kunnen u met ons callcenter hiermee ondersteunen of volledig ontlasten. 

Telefonische acquisitie is eigenlijk onvermijdelijk. Een netwerk is altijd goed en toch is het vaak nodig je vleugels verder uit te slaan. Bij onze B2B telemarketing afdeling is leadgeneratie onze specialiteit. Prospector mag zich met recht 'expert' noemen als het gaat om het genereren van hoogwaardige B2B leads. Dat zijn commerciële afspraken met prospects die aan al uw criteria voldoen. Wij trappen deuren voor u open en creëren 'new business'. Wij brengen u of uw accountmanagers naar binnen bij de beslisser van het bedrijf. Hierbij hanteren wij een effectieve werkwijze om u op maat te bedienen en om maximaal resultaat van uw B2B leadgeneratie campagne te garanderen.

Data verrijking

Is uw prospect bestand niet volledig gevuld en heeft u geen tijd om deze zelf te verrijken? Wij kunnen dit tevens voor u faciliteren. Wij hebben ervaren bellers die weten hoe ze de gatekeeper kunnen omzeilen om de juiste gegevens van uw contactpersoon te achterhalen. Daarna bent u volledig klaar voor het contacteren van uw doelgroep via onze mailcampagnes of telefonische acquisitie. 

Wij hanteren voor onze bestaande klanten zeer lage telemarketing tarieven. 

Vraag hier naar onze tarieven

Neem contact met ons op

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Klik hier voor uw proefaccount

Eindelijk

Betaalbare data

Als vernieuwende dataleverancier in een ondoorzichtige markt, zet Prospector zich in om informatie toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen.

De voordelen van werken met Prospector:

  • Lage kosten
  • Hoge datakwaliteit
  • Vind uw nieuwe klanten
  • Wekelijkse updates
  • Gemakkelijk in gebruik

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Klik hier voor uw proefaccount