Over ons

Wij zijn toegewijd aan verbeteren van commerciële resultaten voor iedereen!

Prospector is het enige online platform in de markt die CRM software en zakelijke data combineert in 1 systeem. Zo kunnen al onze klanten direct efficiënt aan de slag met onze informatie voor het voeren van mailcampagnes en voor het opvolgen en registreren van opvolg acties. Onze database is rijk gevuld met alle beschikbare generieke informatie over ieder bestaand bedrijf en daarbij zijn er extra contactpersoon gegevens gevuld vanuit ons eigen callcenter. Zo kunt u direct gericht aan de slag met uw doelgroep. Ook geven wij onze klanten de gelegenheid om missende informatie of niet correcte informatie met ons te delen in ruil voor credits. Zo houden wij gezamenlijk onze database actueel. 

Missie 

De missie van Prospector is om het verbeteren van commerciële resultaten betaalbaar te maken voor iedereen. Of u nu een klein of groot bedrijf bent, Prospector is voor iedereen betaalbaar. Gegarandeerd de goedkoopste in de markt! En daarbij leveren wij hoogstaande kwaliteit aan informatie. Probeer het gerust eens gratis uit. 

Innovatie gedreven

Wij zijn gek op innovatie en we zijn binnen ons team dagelijks op zoek naar nieuwe innovatieve functionaliteiten of koppelingen. Heeft u nog specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op en wij kijken graag gezamenlijk met u naar de mogelijkheden.

Maak een account aan

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Klik hier voor uw proefaccount

Eindelijk

Betaalbare data

Als vernieuwende dataleverancier in een ondoorzichtige markt, zet Prospector zich in om informatie toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen.

De voordelen van werken met Prospector:

  • Lage kosten
  • Hoge datakwaliteit
  • Vind uw nieuwe klanten
  • Wekelijkse updates
  • Gemakkelijk in gebruik

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Klik hier voor uw proefaccount