Inschrijven

Nieuw Account

Maak vandaag nog een gratis account aan! Wij geven u 100 credits gratis om ons online CRM systeem en zakelijke data uit te proberen.

Met een aantal simpele drukken op de knop, verkrijgt u toegang tot ons online platform en kunt u aan de slag om nieuwe leads te selecteren. Hier kunt u dan in ons online systeem direct mee aan de slag of exporteren naar uw eigen omgeving. Binnen ons CRM systeem kunt u de juiste contactpersonen achterhalen die belangrijk zijn in uw communicatie methodes. Gerichte acquisitie op de juiste beslissing nemer is vele malen efficiënter dan schieten met hagel op de verkeerde doelgroep of verkeerde contactpersoon. Sla telefonische contactmomenten op in ons systeem en maak een taak aan voor een later geschikt moment. U kunt ook onze mailcampagne functionaliteiten uitproberen. Stel een goed gerichte mailcampagne op die u kunt afvuren op juiste contactpersonen binnen uw gemaakte lead lijst. Zo begint u met het gebruik van Prospector en helpen wij u aan meer groei voor uw onderneming.

Maak een account aan

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Klik hier voor uw proefaccount

Eindelijk

Betaalbare data

Als vernieuwende dataleverancier in een ondoorzichtige markt, zet Prospector zich in om informatie toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen.

De voordelen van werken met Prospector:

  • Lage kosten
  • Hoge datakwaliteit
  • Vind uw nieuwe klanten
  • Wekelijkse updates
  • Gemakkelijk in gebruik

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Klik hier voor uw proefaccount