Eenvoudig een adressenbestand maken

Eenvoudig met Prospector een adressenbestand maken Een adressenbestand maken is erg handig als uw onderneming bedrijven die u als potentiële klanten ziet moet benaderen. Een lijst met


Eenvoudig met Prospector een adressenbestand maken

Een adressenbestand maken is erg handig als uw onderneming bedrijven die u als potentiële klanten ziet moet benaderen. Een lijst met bedrijven die u kunt benaderen is erg makkelijk. U hoeft dan niet elke potentiële klant die u tegenkomt te benaderen, maar u kunt simpelweg de lijst afwerken. Bij een adressenbestand maken is het belangrijk dat de gegevens actueel zijn en dat deze zoveel mogelijk potentiële klanten bevat. Als uw bedrijf non-profit organisaties geen diensten kan leveren dan is het niet handig om een adressenbestand te maken met daarin non-profit organisaties. U kunt daarom het best uw lijst met potentiële klanten bij ons downloaden als eenmalige download of via ongelimiteerd toegang beide met laagste prijsgarantie.

Onze bedrijfsgegevens blijven wij wekelijks updaten waardoor onze database altijd actueel is. U hoeft dus niet bang te zijn dat u een contactpersoon benadert die allang niet meer actief is in deze branche.

Waarom adressenbestand maken met gekochte gegevens?

Er zijn veel verschillende redenen waarom u adressenbestand maken zou kunnen maken met gekochte data. Het kan bijvoorbeeld handig zijn als u er zeker van wilt zijn dat het om geverifieerde gegevens gaat. Het is dan belangrijk dat u een lijst met potentiële klanten heeft. Zo kan u bedrijven gaan benaderen om deze te overtuigen gebruik te gaan maken van uw producten of diensten. Het maken van een bedrijfsnamen lijst hoeft niet moeilijk te zijn. Het wordt echter lastiger als u wilt dat deze bedrijven aan bepaalde eisen voldoen. In de praktijk is dit vrijwel altijd het geval. Niet elk bedrijf zal een potentiële klant voor u zijn.

Het is dus belangrijk dat u niet alleen een bedrijfsnamen lijst heeft maar dat deze lijst ook daadwerkelijk bedrijven bevat die wat zouden hebben aan uw producten of diensten. Daarom kunt u onze hulp goed gebruiken. Wij maken een bedrijfsnamen lijst met daarin alleen maar potentiële klanten. Dit doen wij door u te vragen wat uw doelgroep is. Wij hebben veel verschillende gegevens van de bedrijven in ons databestand waarop wij kunnen selecteren. Zo kan het bijvoorbeeld dat u alleen bedrijven met een bepaalde hoeveelheid werknemers wilt bereiken.

Onze gegevens zijn up-to-date

Nadat wij uw wensen op papier hebben gezet gaan wij in onze database filteren welke bedrijven aan uw eisen voldoen. Onze database heeft vrijwel alle bedrijven in Nederland doordat wij samenwerken met de Kamer van Koophandel. Daarnaast wordt onze database constant geactualiseerd. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat u oude gegevens krijgt. Bij ons krijgt u altijd actuele gegevens. U komt dus echt in contact met de persoon die u moet hebben om uw product of dienst te kunnen verkopen. Het kopen van een bedrijfsnamen lijst scheelt u veel tijd die u beter ergens anders aan kunt besteden.

Waarom data kopen?

Data kopen is erg handig om een kwalitatief klantenbestand te maken. Als u kiest voor data kopen, dan krijgt u namelijk een uitgebreide lijst van organisaties die uw diensten of producten mogelijk nodig hebben. Wij kunnen u de geverifieerde data geven die u nodig heeft. Wij hebben een database met daarin alle bedrijven die in Nederland zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Categorie├źn